Novi detalji nesreće
0

Woodsova supruga osumnjičena za nasilje u porodici

Totalsport
Elin Woods
Elin Woods
Otkriveni su novi detalji nesreće koju je najbolji svjetski golfer Tiger Woods doživio u novembru prošle godine ispred svog doma na Floridi.

Američki su novinari došli do zanimljivog izvještaja ekipe hitne pomoći koja je došla na mjesto nesreće u kojoj se Woods svojim vozilom zabio u hidrant ispred svoje kuće.

U izvještaju stoji kako su djelatnici hitne pomoći zabranili Woodsovoj supruzi Elin da se vozi u njihovom vozilu do bolnice jer su je osumnjičili za nasilje u porodici.

Podsjetimo, supružnici su tvrdili da je Elin golf-palicom razbila staklo na automobilu kako bi Tigera izvukla iz vozila. Mediji su, međutim, pisali kako je zapravo napala supruga zbog brojnih vanbračnih izleta. Izvještaj hitne pomoći također govori u prilog tome.

Pokazalo se, također, da je Elin djelatnicima hitne pomoći dala dvije bočice s pilulama protiv bolova uz tvrdnju kako ih je njen suprug uzeo prije izlaska iz kuće.

Nakon nesreće se, podsjećamo, otkrilo kako je Woods imao afere s najmanje 14 ljubavnica, zbog čega je završio u klinici za liječenje ovisnosti o seksu.

Privremeno se povukao i iz sporta, a prema nekoliko izvora, mogao bi se vratiti u aprilu na US Mastersu.