TUŽNA GODIŠNJICA
80

Vin Diesel posvetio emotivnu objavu Paulu Walkeru i rasplakao mnoge

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Zvijezda filma Brzi i žestoki Paul Walker tragično je izgubio život prije osam godina, a njegov kolega i prijatelj Vin Diesel posvetio mu je emotivnu objavu na svom Instagram profilu.

Naime, Diesel je objavio fotografiju na kojoj su njegova kći Haini Riley Sinclair i Walkerova kći Meadow. Fotografija je nastala na dan Meadowinog vjenčanja.

U opisu ispod objave, Diesel se prisjetio dana kad je Walkeru otkrio da će dobiti svoje prvo dijete, Hainu. Sve se odigralo na snimanju filma Brzi i žestoki 2008. godine.

"Kad smo završili sa snimanjem tog dana, ušao si u moju prikolicu i pitao me o čemu razmišljam. Uvijek si znao kad mi je nešto na umu. Rekao sam ti da ću dobiti bebu i da ne znam što očekivati ​​u bolnici u koju sam išao nakon posla', napisao je glumac.

'"Nikad neću zaboraviti što si mi rekao... Rekao si da će mi puno jakih momaka reći da pričekam izvan rađaonice, ali to je pogrešno. 'Uđi tamo, zapravo prereži pupčanu vrpcu i to će biti najbolji dan u životu'", prisjetio se Diesel Paulovog savjeta.

"Pogledaj ovu fotografiju, nasmiješit ćeš se. Anđeo za kojeg si mi pomogao da se na najljepši način pripremim svojim bratskim savjetom isti je anđeo kojeg je dragocjena Meadow zamolila da bude njezina djeveruša", napisao je Diesel između ostalog.

"Kako sam to mogao znati još na snimanju Fast-a 2008. godine... Ali možda si ti nekako i znao. Nedostaješ mi. Moja djeca mi uvijek govore 'stric Paul je s tobom, tata, uvijek'... i u svom srcu znam da su u pravu. Nedostaješ mi..." zaključio je Diesel svoju objavu.

"Rasplakao si me", "Predivno napisano", "Paul je sigurno ponosan i na tebe i na svoju kći", "Doslovno plačem sada", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, Walker je preminuo 30. studenog 2013. od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći nakon što se njegov automobil zabio u rasvjetni stup. Imao je samo 40 godina.