Izgleda drugačije
37

Zvijezda "Austina Powersa" nakon dvije godine snimljena u javnosti, mnogi ne vjeruju da je to on

L. R.
Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube
Zvijezda "Austina Powersa" i komičar Mike Myers nakon dužeg vremena pojavio se u javnosti, ali njegovi fanovi nisu sigurni da je to on.

Naime, slavni glumac je u nedjelju prisustvovao gala dodjeli nagrada AFI koja je održana u Dolby Theatru u Los Angelesu, kada je izašao na binu kako bi održao govor.

Tokom javnog pojavljivanja, govorio je i o mogućnostima snimanja nastavka "Austina Powersa", a očekuje se i da će ponovo posuditi glas u petom nastavku "Shreka".

Myers koji je poznat po tome da svoj život drži dalje od svjetla reflektora, pojavio se maskiran na bini. No, zanimljivo je da je mnogima privukao pažnju svojim novim izgledom. Glumac izgleda mnogo drugačije nego ranije, a posebno se ističe njegova sijeda kosa.

No, brojni fanovi i korisnici društvenih mreža iskoristili su priliku da pišu o njegovom izgledu, komentarišući da to zapravo nije on.
"Da li je ovo stvarno Mike Myers", "Žele nam reći da je ovo Mike Myers. Ne, nije", "Može li pravi Mike Myers ustati", "Izgleda totalno drugačije", bili su samo neki od komentara.

Inače, ovaj 60-godišnji glumac se posljednji put pojavio na ekranima 2022. godine, kada je glumio u Netflixovom sitcomu "The Pentaverate" te u filmu "Amsterdam" Davida O Russella.