Brojne reakcije
16

Usher kritikovan jer je na sceni bio blizak s Aliciom Keys: "Zamislite da neko ovako grli vašu ženu"

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Usheru se sinoć tokom nastupa na Super Bowlu pridružila Alicia Keys. No, on je ubrzo postao meta kritika korisnika društvenih mreža koji smatraju da je prešao granicu.
Njih dvoje su izveli duete "My Boo" i "If I Ain't Got You". On ju je u jednom trenutku zagrlio oko struka i naslonio glavu na njeno rame.

"Zamislite da neko ovako grli vašu ženu", "Kakvo nepoštovanje", "Znam da su bliski prijatelji, ali je on defintivno prešao granicu", "Ovo nije ponašanje prikladno za javni nastup", "Iako joj nije bilo neugodno, definitivno nije trebao ovo uraditi", neke su od reakcija na Twitteru.

Njih dvoje se još uvijek nisu oglasili povodom brojnih komentara na društvenim mrežama. TMZ je objavio da su Usher i njegova dugogodišnja djevojka Jennifer Goicoechea prije nekoliko dana zakazali vjenčanje u Las Vegasu. Još uvijek nije poznato kada će se tačno vjenčati.

Alicia je od 2010. godine u braku s producentiom i reperom Kasseemom Deanom, poznatijim kao Swizz Beatz. Imaju dva sina - Egypta i Genesisa.

H.E.R., Will.i.am i Jermaine Dupri su se također pridružili Usheru na sceni. Lil Jon je otpjevao "Turn Down For What". Ludcaris je s Usherom izveo singl "Yeah!".