Uz najveće hitove
31

Usher napravio "ludnicu" na Super Bowlu, pogledajte djelić atmosfere

I. S.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Američki reper i pjevač Usher je napravio "ludnicu" na polufinalu Super Bowla, koje se održalo na stadionu Allegiant u Las Vegasu.

Izveo je svoje najveće hitove, među kojima su: "Yeah!", "Caught Up", "Love in this Club", "Confessions, Pt. II", "Burn" i mnogi drugi.

Na sceni mu se pridružila Alicia Keys. Njih dvoje su otpjevali duete "My Boo" i "If I Ain't Got You".

H.E.R., Will.i.am i Jermaine Dupri su se također pridružili Usheru na sceni. Lil Jon je otpjevao "Turn Down For What". Ludcaris je s Usherom izveo singl "Yeah!".

Reper je nosio odjevnu kombinaciju brenda Dolce & Gabbana, a u jednom momentu je skinuo sako i majicu te oduševio dame u publici.

Usher je ranije u intervjuu za magazin Vogue ispričao da njegov nastup naprosto mora biti savršen.

"Radim ovo 30 godina. Želim da se ljudi koji su bili dio ovog putovanja osjećaju dijelom ovog slavlja", između ostalog je dodao.

Mnogi fanovi su se nadali da će na poluvremenu Super Bowla pjevati i Justin Bieber, koji je s Usherom snimio duet "Somebody to Love", no to se nije desilo. Justin je bio u publici sa svojom suprugom Hailey.

TMZ je objavio da su Usher i njegova dugogodišnja djevojka Jennifer Goicoechea prije nekoliko dana zakazali vjenčanje u Las Vegasu. Još uvijek nije poznato kada će se tačno vjenčati.