Sjedio u publici
0

Poznat razlog zašto je Justin Bieber odbio Ushera za nastup na Super Bowlu

L. R.
Justin Bieber i Usher (Foto: Shutterstock)
Justin Bieber i Usher (Foto: Shutterstock)
Usher je u nedjelju održao sjajan nastup na Super Bowlu, ali mnoge je iznenadila činjenica da mu se na sceni nije pridružio i dugogodišnji prijatelj Justin Bieber.

Reper i pjevač u nedjelju je na poluvremenu Super Bowla pokazao da je u jednakoj formi kao i na početku karijere, a na sceni su mu se pridružili i Alicia Keys, H.E.R., Will.i.am, Jermaine Dupri, Lil Jon i Ludacris. Unatoč lošim reakcijama na Usherovu izvedbu, nastup je pratilo više od 30 miliona kućanstava.

No, Justin Biber kojeg je publika željno iščekivala, nije bio jedan od njih. Poznato je da je Usher zamolio Biebera da sudjeluje u njegovom nastupu, ali Bieber je to odbio.

Neposredno prije održavanja finala Super Bowla, Bieberovo dugogodišnje prijateljstvo s Usherom potaknulo je glasine na društvenim mrežama da će se oni udružiti na sceni pred 65.000 ljudi i milionskom publikom ispred televizijskih ekrana. Umjesto toga, Bieber i njegova supruga Hailey gledali su nastup njegovog nekadašnjeg mentora sa tribina.

"Nema zle krvi između Ushera i Justina. Justin jednostavno nije bio za to, jednostavno nije osjećao da treba biti dio Usherovog nastupa", rekao je izvor blizak pjevačima.

Usher je dao sve od sebe da pokuša uvjeriti Biebera i želio je stvoriti trenutak koji će odati počast njihovoj zajedničkoj saradnji.

Inače, Usher je pomogao Bieberu da stekne svjetsku slavu sa samo 13 godina nakon što ga je otkrio muzički mogul Scooter Braun, a zajedno su snimili i duet "Somebody to Love" 2010. godine.