Svakodnevno patile
37

Udovica Hugha Hefnera otkrila da su životinje na njegovom posjedu umirale od gladi: Bilo je tako tužno

L. R.
Hugh i Crystal Hefner (Foto: EPA-EFE)
Hugh i Crystal Hefner (Foto: EPA-EFE)
Crystal Hefner nedavno je otkrila da su životinje koje su živjele na posjedu osnivača Playboya Hugha Hefnera umirale od gladi i žeđi.

Naime, u intervjuu za People navela je da su životinje umirale tužne jer su bile maltretirane i neuhranjene.

"Sve su te životinje bile tako potištene i tužnog izgleda. Hodaš pored kaveza i niko od njih nije bio sretan. Osjećam se kao da stalno plačem za sve što se događalo tamo. Bilo je tako tužno", poručila je.

Hefner je u svojim novim memoarima "Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself" također navela da su ptice u vili umirale od žeđi.

U istim memoarima podijelila neke manje poznate informacije iz vremena kada je bila u braku s Hughom Hefnerom i živjela u Playboyevoj vili.

Istakla je kako se tu često osjećala zarobljeno poput tih životinja jer su imali policijski sat koji bi započeo u 18 sati. Također, priznala je da nikada nije bila zaljubljena u njega i da je zbog toga "platila cijenu" za život u vili. Poručila je da njen život mnogima izgledao uspješno i kao fantazija, ali stvarnost je bila znatno drugačija.

Crystal se s Hughom Hefnerom upoznala 2008. godine na jednoj zabavi, nakon čega su započeli vezu, koju su 2012. krunisali brakom. Bili su u braku sve do 2017. godine kada je Hugh preminuo u 91. godini.