Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kupis hranu i naspes im vode a ti plakala jbt koja glupaca ili si mislila da si ti boginja koju taslači fosil e nek vas je lik natezao svaka mu cast
Laze ba hoce pozornost ko Ronhill
mogla si ponekad nahraniti, umjesto što si, primala od vrtlara obezbjeđenja frizera trenera i koga već još
Bila tuzna,rasplakala se....DROLJSKA POSLA!!!
Pa sto ih nisi nahranila glupaco?
Pa kujetino i ti si zivjela tamo...mogla si ih i ti nahranite nebi ti otpala.....maca
ma hajde, sto nije nahranila jadne zivotinje, i sigurno je bila zaljubljena u bogatasa koji bi joj mogao biti pradedo. znaci ova pametnica je bila u braku sa likom od 91. sve dok nije umro, sad sere po njemu kad je konacno umro a ona ostala bez iceg.
Hugh bio zauzet minjom pa zaboravio nahranit zivotinje, i ja bi pored nje isti bio 🥰
Tako to biva sa insanima koji nisu u vjeri, koji nemaju iman, pa ih zli ljudi opsihre, natovare dzine otpadnike - sejtane koji ih vode iz propasti u propast. Nase drustvo je kompletno opsihreno, pogledajte samo kako se politicari guraju kod sejhova po tekijama. Bakirov glavni savjetnik je Halil Brzina. Otvorite oci. Okrenite se Allahu Uzvisenom iskreno.
Yebo ti Hakala mater , pa što ih ti nisi hranila , stoko bez repa , 🗣
Pa, mogla je vodu da im omoguci i nesto da pojedu...od kukanja i molitvi nema nista.