Holivudski zavodnik
43

Udovica Hugh Hefnera tvrdi: DiCaprio se pretvara u Hefa, djevojke su sve mlađe i mlađe

D. J.
Foto: Instagram/EPA-EFE
Foto: Instagram/EPA-EFE
Crystal Hefner, supruga Hugha Hefnera koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema puno mlađim ženama, nazvala je Leonarda DiCaprija "novim Hefom".

DiCaprio je, kako prenosi Daily Mail, trenutno u vezi s 25-godišnjom talijanskom manekenkom Vittorijom Ceretti.

Crystal je otkrila i da je DiCaprio na jednoj zabavi u Hefnerovoj vili bio s Rihannom koja je tada bila u svojim 20-ima.

"Sjećam se kako su se Leonardo DiCaprio i Rihanna spetljali jedne večeri. Sjećam se da sam pomislila: 'To je pametno, budite jedno s drugim, nećemo nikome reći'", rekla je.

"Djevojke su sve mlađe... Leo se pretvara u novog Hefa", kazala je Crystal koja je s Hefnerom bila u braku pet godina, do njegove smrti u 91. godini.

Udovica je otkrila da su razne slavne zvijezde posjetile vilu, kao što su Jack Nicholson, Pauly Shore, Corey Feldman, Justin Bieber, Kylie Jenner... DiCaprijeva trenutna odabranica u junu puni 26 godina, a izvori bliski glumcu tvrde da ona ima sve kvalitete koje holivudska zvijezda traži u partnerici.

Izgleda da je Ceretti uspjela ono što nijedna prije nje nije - ukrala je DiCaprijevo srce. Inače, Ceretti je traženo lice za reklame, a do sada je vodila kampanje za poznate brendove kao što su Chanel, Prada, Dolce & Gabbana i Moschino.