Reg otkrio i planove za vjenčanje
0
Traviss: Amy se činila krhkom, ali je bila jaka djevojka
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisite o zivim pi-cka-ma nismo nekrofili.
oo sidje AMy... Vidis li nas ? sjasite vec jednom s tom Amy, dosadni ste ...
Dajte Seljacima Arduanu
de ti stavi opet to Sabana na repeat i zacini za Kiticem
\'..da su DANIMA prije njene smrti ČESTO razgovarali o sljedećem koraku u njihovom zajedničkom životu.\' -- ili je danima, ili je često.. oboje baš i ne ide :)
Najbolje je kad kazu da je bila lijepa xD
RIP angel
BOLI NAS K.U.R.A.C ZA AMY pišite nam šta o ARDUANI I ALDINU...AVAZ VAS U SVEMU PRETEKAO oni su nam opet bliski a ova govn.arka nije
BOLI NAS K U R A C ! ! !
Govore kako su sve velike stvari napravili narkomani. Mislim na muziku. Ali, uzmimo samo činjenicu da je neko narkoman, jadni narkoman! Kud ćeš dalje?! Pa to ti ne zna ni ustati ujutro, a da pričamo o muzici. Ja tu vidim samo jedno: Nešto s muzikom nije uredu!! Šta je muzika, ako dobru muziku prave narkomani???