Reg otkrio i planove za vjenčanje
0

Traviss: Amy se činila krhkom, ali je bila jaka djevojka

Sarajevo-x.com
Amy i Reg
Amy i Reg
Tragično preminula pjevačica Amy Winehouse i njen momak Reg Traviss su planirali vjenčanje.

Reg je ovo otkrio u emotivnom intervjuu, rekavši da su danima prije njene smrti često razgovarali o sljedećem koraku u njihovom zajedničkom životu.

Iako nikada nisu precizirali datum vjenčanja, Traviss je izjavio da bi do doga sigurno došlo.

"Da apsolutno, razgovarali smo o vjenčanju. Nikada nismo rekli to će biti tog i tog dana, ali to je bila glavna tema naših razgovora i sigurno bi svoju vezu krunisali brakom", izjavio je Traviss za Sunday Times, te dodao da se još uvijek nije pomirio sa činjenicom da Amy više nema.

"U jednom momentu sam razgovarao s njom, u drugom je već nije bilo. U našim razgovorima smo već bili n apola puta do zajedničkog života, a zatim je odjednom nestala", rekao je Reg.

Par je započeo vezu u junu 2010. godine, a Traviss o svojoj ljubavi kaže da je bila ženstvena, imala smisla za humor, da je bila sve što je on želio od djevojke.

"Veoma przo smo se pronašli. Ono što je 'kliknulo' među nama je bila činjenica da dolazimo iz sličnih sredina. Moja mama je poznavala Amy prije mene. Njih dvije su se upoznale u teretani, a jedna od njenih tetki je bila nastavnica u školi koju sam ja pohađao. Njeni roditelji su divni ljudi, pored toga imamo iste interese. Posebno smo ja i njen otac uvijek imali puno tema za razgovor", rekao je Traviss.

On je također izjavio i da je njena smrt rezultat naglog odvikavanja od droga.

"S vremena na vrijeme ona se činila kao krhka osoba, ali je u stvarnosti bila veoma jaka djevojka. Bila je tip osobe koje uvijek trče okolo, uvijek su u žurbi i pokretu, ali to je ostavilo traga na njeno tijelo nakon što je prekinula s konzumiranjem narkotika", izjavio je Traviss.