Nasljednik Daniela Craiga
70

Tom Hardy više nije favorit za ulogu Jamesa Bonda, zvijezda "Bridgertona" preuzeo prvo mjesto

N. O.
Tom Hardy i Rege-Jean Page (Foto: Twitter)
Tom Hardy i Rege-Jean Page (Foto: Twitter)
Prema šansama na kladionicama, Tom Hardy više nije prvi favorit za preuzimanje uloge Jamesa Bonda. Njega je zamijenio Rege-Jean Page, zvijezda Netflixove serije "Bridgerton".

Nakon što se franšiza prošle godine oprostila od Daniela Craiga u nastavku "No Time To Die", svi se pitaju ko će biti sljedeći James Bond.

Hardy se često pominjao kao nasljednik, a zvijezda filma "Venom" se često nazivala favoritom kladioničara da igra narednog agenta 007.

Međutim, čini se da je 44-godišnjaka sada zamijenio kandidat svježijeg lica.

Prema Ladbrokesu, Rege-Jean Page je trenutno favorit za narednog Jamesa Bonda, s kvotom 9/4.

Page je stekao slavu 2020. godine nakon glavne uloge u "Bridgertonu", tako da ne čudi da ga sada pominju u kontekstu preuzimanja uloge najpoznatijeg špijuna na svijetu. Ovaj 33-godišnjak je ranije priznao da mu je "laskalo" što ga razmatraju, ali da te glasine ne shvata ozbiljno.

Govoreći u emisiji The Tonight Show, rekao je: "Mislim da bi ovdje mogao biti element kulturnog prijevoda. Ako ste Britanac i učinite nešto što ljudi cijene, onda počinju da govore riječ na 'B'. To je kao značka za zasluge. Dobijate 'B' značku."

Alex Apati iz Ladbrokesa je rekao: "Mnogo njih se našlo u utrci za ulogu Bonda tokom godina, ali Rege-Jean Page je taj koji dominira tržištem već neko vrijeme, a čini se da igrači misle da će on biti ime koje će naslijediti Daniela Craiga."

Hardy je ranije odbio da komentariše špekulacije, rekavši: "Ako to pomenem, nestalo je. Znate, postoji izreka među nama u glumačkom bratstvu, da ako pričate o tome, automatski ispadate iz trke."

"Dakle, ne mogu nikako da komentarišem to", dodao je.

Odmah ispod Pagea je Henry Cavill, koji je trenutno drugi favorit, a Aidan Turner je na trećem mjestu.