Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ woods: ne sanjam, vjerovatno bi i ti k\'o Tiger, pa bujrum, možda tvoja Elin bude kreativnija, pa umjesto razvoda dobiješ tavom po glavi :))
k\'o o cemu - Amerika o postenju, vazda se tudjim salgijama bavi....pa sta ako gubi ugovore sa ovim ili onim, sad ce potpisati za Durex najveci ugovor ikad!
Toliko para a toliko losih bordela. Kako ne \'padnu\' ovi ostali iz Holivuda, trebo si Tajgere kod njih otici po savjet.
Coik ima 200 miliona dolara i jednu zenu??????
Prije cemo svi mi zajedno propasti nego Tiger, ne zanosite se glupostima ba...
ma jazuk pravo, ostaje mu polovina od 337 miliona funt to je nesto oko 168500000GBP, a po trenutnom kursu ispadne negdje oko samo 370,580,702.00000000 BAM...mislim da bi trebali nesto poduzeti na nivou drzave, da mu se odobri neki kredita na neodredjeno vrijeme, nek sarajevo taksi blokira grad, nek akcija gradjana nesto preduzme...da se i mi malo ciframa bavimo hahahaahaaa
Koji kretenčina, dozvoliti da ti p.... upropasti karijeru,nevjerovatno.Fuj.
Svakome zena dodje glave prije ili kasnije, zato se i ne treba zeniti, pogotovo ako imas para. Sto ce ti jedna sponzorusa kada ih mozes imati 300.
I sta sad ko nama bi trebalo da bude zao ovog jebaca? Sam guzio sam se ubio sto kaze narod, mislio je dovijeka okolo sarati a ovamo glumiti idealnog muza i idola nacije, e moj tajgeru, pusiona je mala rijec za tebe.
Ajlice ne sanjaj.
tako mu i treba .. ne samo njemu, nego i svim muškarcima koji varaju, bilo svoje žene ili djevojke .. a ja bih mu za kaznu uskratila doživotno \'svršetak\' pa bi bio vjeran i na ovom a i na onom svijetu .. isto to vrijedi i za žene .. svijet bi puno ljepši bio bez varalica ..
Šta sam ja tako strašno uradio pa me ljudi maltretiraju ?
enough of this tiger woods shit!!!!!!
em muska kurava, em se crn krije u mraku, em igra staracki sport za pogete
Pogresan link, ali i onaj nije los :) 28,568,614 views http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc&feature=PlayList&p=A2C58CDFF32FA25C&index=0&playnext=1