Propast jedne karijere
0

Tiger Woods golf igra po noći, da ga niko ne vidi

Sarajevo-x.com
Ovo radi kako bi 'pročistio' svoju glavu nakon mučnih savjetovanja koja je imao sa svojom suprugom Elin. Njegovi susjedi su otkrili da se on iskrada po noći tako da ga niko drugi ne vidi, i da mu je udaranje loptica zasigurno najbolja terapija, piše britanski The Sun.

Najbolji svjetski igrač golfa polako 'puca' nakon što je njegova supruga Elin ustvrdila da će sto posto tražiti razvod zbog njegovih navodnih 11 afera sa drugim ženama.

Njegove nevolje su se produbile jučer nakon što je jedna žena koja se povezuje s njim, Theresa Rogers, izjavila kako je njegov brak privid i kako se oženio Elin da dobije mnogo bolju sliku o sebi u javnosti.

Njegovi prijatelji su izjavili da on pravi posljednje napore u pokušaju da spasi svoj brak i da radi sve što je u mogućnosti.

Njegova 27.godina stara supruga Elin, koja bi mogla dobiti polovinu od bogatstva vrijednog 337 miliona funti, koje posjeduje Tiger, ovog božića sa dvoje djece ide u Švedsku.

Novo poniženje za igrača bilo je uklanjanje njegove fotografije sa Arnold Palmer Invitational turnira na Floridi, na kojem je on pobijedio šest puta.

Uz ovo, švicarski proizvođač satova Tag heuer je najavio da će ga izostaviti iz svojih kampanja u SAD-u.