Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo "zlostavljanje"?? Pojela bi ona g.vno da je reditelj tražio samo da se pojavi u filmu a nije isključeno i da jeste :)
Ne laprdaj internet moralisto.Zna se kako ovakve postaju "glumice".Čuj zlostavljanje što je neki reditelj NAVODNO tražio da se samozadovoljava?? Ona je uradila što je HTJELA.Mogla je OTIĆI ali nije htjela,prema tome TIŠINA. Ja ću svoju kćerku odgojiti tako da ne mora da uradi nešto ako NEĆE.
Ama razumijemo se ovdje ko su ljigavci ili zlostavljači. Ali šta onda hoćete da kažete, da ako se neko želi da se bavi glumom, pjevanjem ili nekom vrstom umjetnosti/showbusinessa - ona je ok da se pripremi na zlostavljanje. Nigdje veze ... Takva je situacija sada i bit će još dugo vremena, ali nema potrebe to podrugljivo odobravati.
Ne nisi ti shvatio,mogla je ustati i reći im:jebite se i sačuvati svoje dostojanstvo.Ti miješaš kruške i jabuke.Ova glumica je imala izbor za razliku od jadnica koje rade po kojekakvim rupama i koje iskorištavaju šefovi i gazde. Niko ovdje ne ohrabruje zlostavljanje ali je ova "glumica" IMALA IZBOR za razliku od hiljada drugih zlostavljanih žena!!!
U profesijama gdje pare iskljucivo zaradjujes ljepotom i izgledom (da ne upotrebim neku grublju rijec), uslovi poslovanja i ulaska u tu profesiju su ovakvi i svi to znaju. A poslije se sve prave fine i nevine. Kad si sestro imala stomak da to radis, tj. nisi imala dovoljno kucnog odgoja da pobjegnes glavom bez obzira iz te prostorije i odes da zaradjujes pare na posteniji nacin, ljaga je jednaka na tebi kao i na tom ljigavcu koji se okoristio. Ali ne, mala vidjela mogocnost lake i fine zarade, a moralnost joj proradila 20 godina kasnije. Sad je ona k'o fina. Ma daj..
Niste shvatili poentu. Ovakve stvari se dešavaju svakodnevno u javnim ustanovama - dom zdravlja, pošta, bolnica, fakultet, škole ... pekare, restorani - mobing i zlostavljanje (obično sexualno) na poslu. Ovakvim komentarima samo ohrabrujete siledžije i zlostavljače.
Svaki posao ima i drugu stranu medalje a na tebi je da odlucis gdje je granica i da li je tvoja karijera vrijedna toga ili ne.Mladje osobe su podlozne manipulaciji i svakako ih treba zastititi ali starije su itetako svjesne sto rade. Koliko mi je poznato kad su maloljetni glumci u pitanju zakonski i po ugovoru jedan od roditelja mora biti prisutan tokom snimanja.
Postanite pravi muškarac za nju uz svakodnevne savjete http://www.facebook.com/pages/Šta-muškarci-misle/528978370480519
Sto nije radila u pekari ili kafani, nego se uhvatila glume. Sad je bar bogata i slavna za razliku od mnogih drugih stvarno zlostavljanih
Ovako je počelo 90% sadašnjih pjevačica,samo što su one bile u još gorem društvu raznih gazda kafana i "menadžera" a sad morališu po novinama isl...Ovde je samo tužno što današnje curice vide te iste pjevačice kao svoje uzore jer imaju pare a nije bitno kako su donjih došle .Tužno..
kakvo zlostavljanje? nigdje nisu rekli da su je fizicki tjerali... ako karijera ne ide, ne ide... nek upise fax pa na biro ko i sav normalan svijet... meni je sad treba biti zao jer su joj rekli da se masturbira ako zeli napredovat... ko je ovdje lud? grozno... i meni moja hanuma jednom nije htjela dat ako se prvo ne diram malo a da ona gleda... hocu zvat policiju??
Super si pametan. Sutra isto tako svojoj kćerci reci "Pojela bi govno da su to tražili od tebe", kada ti dođe i kaže da ju je neko zlostavljao.