Trač koji je šokirao javnost
0

Tabloidi Toma Cruisea proglasili mrtvim

Sarajevo-x.com
Tom Cruise (Foto: AFP)
Tom Cruise (Foto: AFP)
Na blogovima i u stranim tabloidima tokom noći pojavila se vijest da je slavni glumac i reditelj Tom Cruise preminuo na Novom Zelandu. Kratka informacija o tome da je pronađen mrtav veoma brzo je postala hit na Internetu i svi mediji počeli su istraživati tu šokantnu vijest.

Kako je objavljeno na brojnim blogovima i u tabloidima Tom Cruise se zaputio na putovanje na Novi Zeland gdje je preminuo pod nepoznatim okolnostima. Jedni su nagađali da je počinio samoubistvo, dok su drugi pisali da je preminuo u tragičnoj nesreći.

No, prema posljednjim informacijama Tom Cruise je živ i zdrav. Tračevi o njegovoj smrti su samo tračevi i ništa više.

Navodno, 46-godišnji glumac je izjavio kako je bio šokiran kada je ugledao kako se Internetom širi vijest o njegovoj smrti.

"Vijest o Cruiseovoj smrti je glupost. On uopšte nije na Novom Zelandu niti je bio tamo u posljednje vrijeme. Ta vijest o smrti je obično smeće", kazao je portparol glumca, Jeff Raymond.

Inače, prije dvije godine na isti način su se pojavile i vijesti o smrti glumca Toma Hanksa, koje na sreću nisu bile tačne, kao ni informacija o smrti slavnog Cruisea.