Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer niti je princ, niti ima preko 9 banki, sto se vidi iz aviona. Al\' ajde, bitno je da se popuni prostor na portalu.
ja necu ovako izgledat sa 50 a ne 97...Molim vas uvedite imena autora ispod clanka da ih mozemo javno vrijedjat po imenu kad ovakvu glupost objave!! Bezveze gubi kredibilitet cijeli site.
stvarno sa-x novnari, koristite ponekad i tu vama urodjenu inteligenciju! pa koje crne 94 godine, covjek nije jos ni skroz posjedio... gdja zsa gabor ima 94 godine, a ovaj frederic joj nije generacije kao sto bi se ocekivalo... slijepo prepisivanje od vas...
@Quak nemoj se zamariti time, nije do njih, ovi tzv. novinari su tako rođeni... oprosti im...
67 godina covjek ima... inace ne bih se natjerao da pogledam drugo, ali kad vidim kako covjek izgleda dobro u 94-toj, kontam hajd da vidim u cemu je tajna... 67-godina...i opet dobro izgleda :)
Hajde sto ste nenacitani, al\' sto ste glupi. Pa je l\' vam ovaj stvarno izgleda kao neko ko ima 94 godine!? Zsa Zsa Gabor ima 94, ovaj ima 67.