Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je gledao prijatelje zna da je on bio daleko od zavodnika u seriji. Njegove sale i zajebancije su bile vrhunske, ali nije mu bas islo sa trebama.
I Steve Jobs je hodao ko klošar tako da mu se možete samo naguzit, da imam njegove pare hodao bih u pidžami po gradu ako hoću.
Sta mu fali?
Klix sad i modni guru posto amre mi
coek ostario i sta sad?
Jos malo pa isti Maca... 😊
Pa dobro malo ga utabanala koka i heroin ali nije ni toliko prop'o, ko sto je recimo Dzeko.
..covjek malo propalio :D
a znači ipak nije bacio cigare?
Nije se ošišao i obrijao, niti zakopčao košulju... koja kretenčina.
Vaki je moj Himzo isti,samo bez para :)
Ja ovdje vidim samo udebljanog i umornog covjeka. O cemu pricate, o frizuri rascupanoj jeste li normalni? Novinarsko smeće od ljudi.
Ne ka..kinj...ajte, frajer vazda imao podvaljak...a za nekoga od 46 godina i sta je sve radio uopste ne izgleda lose....
Sad će ga ljudi ovdje zajebavat, a čovjek živi dalekoooo od propalog Balkana, ima svoje milione, i vjerovatno nikad nije ni čuo da ova državica postoji, niti ga zanima.
Da Bog da ja vako izgledo sa njegovim novčanikom