Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo prijetiš, ja sam spomenio hipotetičku majku, ti si moju spomenuo prvi, u kontekstu da joj ga dam, kišobran. Nego, danas sunčan dan, pripadnice ženskog spola se u Mostaru uljetile, a ima i onih sa cukama. Naleti da te upoznam sa jednom sa cukom, pa možete da ga gladite, cuku. Ja gladio danas... cuku.
Ako se ti nisi upalio ko kutnjak, što davno nisi napustio raspravu. A spominjanje majke je bio primjer, ti slobodno spomeni moju majku na bilo koji način, to je tvoje pravo. Sve se može preko ekrana, to ne bi uradio da se sretnemo, al ajde to je druga priča. Nema veze, ostani UPALJEN a ja idem lagano. Ne da mi se više zaje*ba*vat levate, da izvineš.
samo se vadi... \"ga\" nije bilo u kontekstu kišobrana i nemoj hipotetičku moju majku da spominješ, da i ja tebi ne bi hipotetičku majku spomenuo. uglavnom, da skratim, jer si se, vidim, upalio ko kutnjak, \"ga\" u tvom kontekstu nije bio kišbran.
Da sam napisao da \"gladi psa bivšeg\" značilo bi da ja mislim da je pas nekad bio njen, što u ovom slučaju nije moje mišljenje. Ja sam napisao \"A viđu što ga gladi bivšem!\", što jasno pokazuje da smatram da ona gladi psa koji pripada njenom bivšem momku. Ne vidim zašto treba da se vadim u ovoj situaciji, kad nisam ja taj kojem \"ga\" predstavlja muški spolni organ (kao što si ti rekao da misliš). Ako ti držiš kišobran, a tvoja majka kaže \"daj mi ga\", dali ćeš joj ti dati kišobran ili ćeš joj dati svoj spolni organ.
Vadiš se jarane, vadiš... da gladi psa, napisao bi, viđu što gladi psa bivšeg, a ti si napisao viđu što ga gladi... kao što rekoh, vadiš se jarene, skontao si da nisi baš duhovit.
Pretpostavka. Ako nije ispravna onda je moja greška. Ali ona njega i dalje gladi. Psa mislim naravno, da ti ne bi opet zamišljao ženu koja gladi pseći spolni organ.
kako znaš da je pas njegov?
Ja koliko vidim na slici se nalazi žena koja gladi psa. Čovječe prestani da zamišljaš žene koje glade pseće spolne organe.
\"a viđu što ga gladi bivšem!\" to ima svakojako značenje... \"ga\" u našem zargonu se obično odnosi na muški polni organ. Pa bi impliciralo da gladi penis od psa.
Šta je intimno u javnom glađenju psa? A tek sad mi je jasno, pa ti si advokat gore navedenih. Pa što tako ne kažeš.
I ti zadireš u intimu gore pobrojanih... ako su javne ličnosti ne mora značiti da ih trebaš komantarisati na neprimjeren način. Zato sam mislio da nisi malo ljubomoran. Možda si trznuo ili na ŠAkiru ili na nekoga drugoga!
Ti si postavio pitanje koje na neprimjeran način zadire u moju intimu. Mislim da imam pravo da znam zašto te to zanima prije nego što ti dam odgovor. Vjerujem da se slažeš samnom.
@izvoltega i ti si izbjegao odgovr na moje pitanje... samo vraćam istom mjerom.
Nisi mi odgovorio na pitanje. Interesantan pokušaj izbjegavanja odgovora.
@izvoltega kao da sam prepoznao crv ljubomore u tvome postu.