Više se ne skrivaju
0

FOTO / Shakira na Twitteru potvrdila vezu sa Gerardom Piqueom

Sarajevo-x.com
Nakon mjeseci nagađanja, Shakira je konačno potvrdila vezu sa španskim nogometašem Gerardom Piqueom, i to na savremen način. Kolumbijska pop-zvijezda (34) zaobišla je novinare te se fanovima obratila putem Twittera, obznanivši vezu sa Špancem.
Postavila je fotografiju s plaže na kojoj je njen izabranik grli, a ispod je napisala: "Predstavljam vam svoje sunce".

Shakira i 24-godišnji Pique dospjeli su u centar medijske pažnje ranije ovog mjeseca, kad su se u novinama pojavile fotografije na kojima se drže za ruke i ljube u Barceloni.

Ona je početkom 2011. najavila kraj 11-godišnje veze sa advokatom Antoniom de la Ruaom (37), najstarijim sinom bivšeg argentinskog premijera, zbog glasina da ju je varao. A prošlog mjeseca Pique je objavio fotografiju sa svog rođendana 2. februara, na kojoj on i Shakira slave rođendan s prijateljima.
Par se prvi put susreo prošlog proljeća na snimanju spota za pjesmu "Waka Waka", zvaničnu himnu Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi 2010. List El Periodico de Catalunya tvrdi da su već nakon tog susreta imali niz tajnih sastanaka, te da su noć proveli u hotelu Atzaro na Ibizi u julu prošle godine.
Shakira s bivšim momkom
Shakira s bivšim momkom

Oboje su tad negirali vezu navodeći da je riječ o glasinama, odnosno da su samo prijatelji. Ipak, očito je prijateljstvo preraslo u nešto više, piše Daily Mail.