Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osušila se ko lovačka kuja
osusila se tebi kitta dok imas vremena na klixu komentarisat zene pjevacice
"tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene". Muškarci koji su ne svojom krivicom osjetili razvod na vlastitoj koži znaju kolika kučka trebaš biti da ovo izjaviš.
mislim da imamo vecih briga i problema… no hate severina tu sam za tebe sta treba
Mali će inšalah za 10 godina preći na islam.
Ušo bih u nju ko Dodik u sankcije.
koliko je tužno što ne smije sina da objavi kako treba. pa dokle ova nepravda u životu? 😭😭 da je bogdo svakoj majci bi zabranjeno trebalo biti do djetetovog punoljetstva da mu slike lica izbacuje.
😭😭😭😭😭😭
Većina učenjaka smatra da je dijete vlasništvo majke do 7.godine života, a onda vlasništvo oca , sve dok se ne osamostali.