Showbiz
0

Šest miliona dolara za prve fotografije blizanaca Jennifer Lopez

FENA
Jennifer Lopez postavila je novi rekord u industriji zabave i to onaj za najveći honorar zbog ekskluzivnih fotografija. Naime, magazin People isplatit će joj nevjerojatnih šest miliona dolara za prve fotke blizanaca koje bi trebala roditi svakog časa.

Ironično, Jennifer će više dobiti za prve fotografije svoje djece nego što je njezin film "Gigli" zaradio na kinoblagajnama.

Iako ni časopis People ni latino diva ne žele komentirati informaciju, izvori tvrde kako su protekle sedmice riješene posljednje nedoumice oko rekordnog ugovora te kako će Jennifer Lopez dvije sedmice nakon rođenja blizanaca pozirati za njihovu naslovnicu uz, naravno, opsežni intervju.

"Postoje poslovni dogovori na kraće i duže staze. Ne želim potvrditi ni demantirati, ali najavljujem kako će J.Lo u našem časopisu u narednim mjesecima biti itekako prisutna", izjavio je Larry Hackett iz Peoplea.

Ostali časopisi zainteresirani za trudnoću Jennifer Lopez povukli su se kad je People ponudio rekordan novčani iznos, no Halle Berry, Jessica Alba, Nicole Kidman, Jamie Lynn Spears, Angelina Jolie i brojne druge poznate ljepotice još čekaju najbolju ponudu, tj. naslovnicu na kojoj će predstaviti svoje potomke.