Želi život na svoj način
0
Sandra Bullock ne želi imati djecu?
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@childless znaci tebi je tjesno,mislis da nas je previse pa sad ne treba da se radjaju djeca.kako da ne! sebican si kao i doticna dama!!!
djecu treba imati ali ne ove holivudske dame...koje će rađati i odgajati djecu....pa će u skoroj budućnosti isti biti izkompleksirani snobovi...za jedno nevino djetešce....to nije lijepo..
ja hajvana naroda, ako hoce neka radja, ako nece nemora, koji ste vi faktor da odlucujete u tudje ime, glupsoni
za komentar iznad;komentar ti je zesce s*anje,znaci sad nas je previse i vise niko ne bi trebao imati svoje dijete,kretenu/so glupi/a!!!!!!!!
@ jah, a eto ti ces imati dijete radi dobrobiti covjecanstva.... prije bi se moglo govoriti o sebicnosti ljudi koji po svaku cijenu odluce da se razmnozavaju u uvjetima kad nas je ionako previse.
kao prvo:ne bih ni ja da imam bebu kad mi bude cetrdesetpet kuka! a drugo:mislim da samo sebicni i samozivi stvorovi ne pozele imati svoje djete nego se do sedamdesete zabavljati u zivotu.blaaahh zar djete nije najveca zabava u zivotu?uz veliku odgovornost,naravno,ali ipak....najveca i najsladja zabava!