Želi život na svoj način
0

Sandra Bullock ne želi imati djecu?

Sarajevo-x.com
Hollywoodska glumica Sandra Bullock izjavila je za američke da nije sigurna u to da li će ona i njen suprug Jesse James imati djecu, s obzirom da ona još uvijek nema majčinske instikte i da joj djeca još uvijek nisu prioritet.

"Da bih imala porodicu ne znači da moram imati i dijete. Još uvijek ne razmišljam o teme i idalje se želim zabavljati", kazala je četrdesetpetogodišnja glumica.

Zvijezda koju je proslavio film 'Speed' 2006. godine se udala za Jessija Jamesa, direktora kompanije za proizvodnju motora. Iako su svi iščekivali da ovaj par ubrzo dobije dijete, to se nije dogodilo.

"Teško je živjeti svoj život kada ti svi ostali govore kako bi i šta bi trebao raditi. Voljela bih da ljudi shvate da u životu ne postoji samo jedan pravac, već više njih, ja imam svoj i tako živim", kazala je jedna od najimućnijih američkih glumica.

Inače, Sandrin suprug James ima kćerku iz prethodnog braka, petogodišnju Sunny.

"Moje dvadesete nisu baš bile tako bezbrižne, zbog toga sada uživam u životu. Ukoliko se desi da postanem majka bit će mi drago, ali trenutno ne želim razmišljati o tome", zaključila je zavodljiva glumica.