Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasla si crkvu u kojoj ces da se molis
Pa niste jedini na svijetu koliko kukate,svi vam pomazu. Bosni nije niko nije pomagao pa smo opstali.
Bravo!
Maloprije pogledah Tesanjska prica od FTV. Bez iceg uz heroje dodje se do odbrane i velikog i snaznog naroda i armije, jedini prostor u BiH gdje su ARBiH i HVO bile i ostale u odlicnim odnosima. Da su svi u Bosni kao Bosnjaci i Hrvati iz Tesnja i Doboj-Juga to bi bila utopija. Gledam ove iz Ukrajine i ogromnu podrsku koju imaju. Nama uveli embargo, a onda kad je pad genocidne tvorevine bio izvjestan, svjetske sile nas opet zaustavise u oslobadjanju zemlje. Ispastamo i danas.
Jesi se ofucala
Sta je Cernobil 2, nuklearni rat ili? wtf
Trebala si preko Bakira ili Bisere Turkovic pitat Joe Bidena ovako neJma saMsi........
Fina malena neka čehna
Biden i njegova administracija izazvali rat, sto bi sad vas obican narod spasavali? Vi njima nista ne znacite, samo nebitni pijuni, probudi se Ruslana..zbog sina Huntera sj.ba drzavu senilni zlotvor..
Ne mozes izazvati rat... ako tebe neko izazove da zapocnes invaziju na civile tebi treba jak psihijatar, ner zdravog covjeka ne mozes isprovocirati na tako nesto
Eno opet Biden kriv sto Putin tamani civile. Ja ne znam sta vam sve nece pasti napamet da opravdate ruske zlocine
Joj al se.ete vise ljudi pa kada bi bilo ko pomogao Ukrajini pao bi u nemilost Rusije i treci svjetski rat. Nemoralno jeste ne pomoci, ali rizikuju isti stvar i u svojoj drzavi urade li to daj shvatite
Upravo tako zasto bi uvlacili i svoju zemlju u rat nisu ludi pa ne zele da i njihova djeca ginu
Rus Lana
E moja kumo.. od koga ti tražiš pomoć. Zato što ste gledali u njih, zato i jeste tu gdje jeste.
I da nisu, Putin je ovo dugo zelio, da ukorporira Ukrajinu u Rusiju.
Matori i senilni Biden vas je u govoru zamjenio za Irance, toliko o njemu.
Ruslana draga, neka ti Biden objasni kako je do rata uopste doslo... Oni znaju najbolje,oni su ga i isprovocirali...
Dočekaš ih moja ti, kao što smo ih i mi dočekali. U ratovima koji nemaju veze s njima, prvo puste strane da se dobro međusobno izlupaju, pa tek onda reaguju.
Jel se nalazi u austrijskim ili ukrajinskim Karpatima?
Dobro je i rekla. Zamisli da neki zalutali projektil pogodi nuklearku. Ode sve u pm.
Pa eno, u Černobilu je i bilo curenje radijacije. Srećom ne previše.