49-godišnji pjevač
18

Robbie Williams novim izgledom zabrinuo fanove: Izgledaš bolesno

L. R.
Robbie Williams (Foto: EPA)
Robbie Williams (Foto: EPA)
Slavni pjevač Robbie Williams nedavno je zabrinuo svoje fanove novim izgledom kada se na društvenim mrežama proširio snimak u kojem hoda bez majice.

Naime, slavnog pjevača snimila je i objavila na Instagramu njegova supruga Ayda dok šeta sa sinom, noseći samo ružičasti kačket i kratke hlače. Pjevač je odlučio iskoristiti sunčan dan za druženje u prirodi zajedno s porodicom.

No, ono što je zabrinulo njegove fanove je njegov sadašnji izgled. Naime, oni su odlučili podijeliti svoje mišljenje u komentarima pitajući se šta se Robbieju dogodilo, budući da je pjevač znatno smršavio.

"Šta ti se dogodilo", "Izgledaš bolesno", "Zašto si tako mršav", "Trebaš se udebljati", "To je od kokaina", "Izgleda užasno", bili su samo neki od komentara upućenih ovoj zvijezdi.

Ovaj 49-godišnji pjevač i sam je nedavno izjavio kako se bori s održavanjem svog izgleda. On je tada priznao da je napokon sretan sa svojim izgledom, jer je izgubio velik broj kilograma, a kao glavnog krivca za kilograme naveo je svoju ovisnost o slatkišima.