Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej Riki Martine, brate shvati me
Ovakva frajercina i voli muskarce...i trebas dobit 50 g kad si budaletina...
Mislim ako mu se obratis i priblizis da bi te vrlo rado shvatio.
Ma dajte ljudi.Nećak laže sto posto.Hoće lovu na brzinu da zaradi.
tanka je linija od homoseksualizma do pedofi....
Od sada da se njegova muzika ne sluša, i da niko ne ide na njegove koncerte, jer će te na taj način finansijski pomagati nakaradne seksualne poremećaje.
Krio se iza gej zastave da bi silovao nevine. Eh Martine, eh Martine. Šta će ti to pedofilčino.
Koliko homofoba i pacenika na jednom mjestu. Pa se poslije cudite cemu parada ponosa! Cudite se u svoja cetiri zida, ne zagadjujte internet prostor sovinistickim idejama. Cuj Evropi treba ciscenje!? Okupaj se jado, procitaj koju knjigu, edukuj se, slusaj svoju djevojku kad ti sta prica pa neces bit ljubomoran na pedere.
I incest i p..erluk! 🤢🤮
Zguzio necaka haman.hahaha
Idi jebi mater Edipe:
Idi jebi mater Edipe:
Čuj... Ta ideja ne samo da je netačna, nego je i odvratna... a nije odvratno da Riki voli primat u debelo crijevo? Od takvih se mogu očekivati svakakva bolesna ponašanja
Kod amidže Idriza i kod daidže Rikija,nebo i zemlja 😳
Složio ga dajdža sestriću pa se sad lud pravi.
LGBT dijeli tanka crta od pedofilije
Meni kod ovih homosexuelaca jedna stvar nije jasna... Da li ga sada on prima ili zabija ili oboje? I kada nadje novog partnera da li odmah iznese karte i kaze: pajdo ja volim da ga primim ili volim da zabijem?
Livin la vida loca