Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTA ZA BOSNU....
\"Vesna\",zavisi koju vrstu ljepote vise vrijednujes ? A sto se tice doticne afere,ako je uopste i bilo,ne cudim mu se,jer mu je zena skelet,skelet,a ova ima, masala,sves to zena treba imati :)))
B-a-l-i-k-e ni malo stida ni skromnost nemajui. A osim bekamove vole i nase srpske k-i-t-e da primaju. Ima li koja, dacu joj cenera.
Bosanska fuksetina!
Kol\'ka mindja tol\'ka i mindza. A sudeci po njenim mindjusama izgleda da je kod nje bas ono mashalla.
Ja bolesnih umova na ovoj stranici ne popustju. Ja bih Irmi dao 8,5 ocijenu pa mozda i 9. Ne razumijem ove primitivce sto naginju na neke primitivne teme.
za mene je on ideal za muskarca.A narod se odmah primi za ove pricice.Koliko znam sve nazovimo ljubavnice poznatih se proslave a ta sekretarica i nije nesto dobro prosla slusala sam je na red carpetu i kaze da nemoze da dobije posao pa neka tako i treba. A BEKAM je svetinja u Enleskoj i tako i ova nece bas dobro proci,samo se nadam da ce i ona a i casopis dobiti sta zasluzuju a BEKAM ce i iz ovoga izaci kao pobjednik. Svi britanski mediji govore samo o jos jednoj kleveti na Bekama sto dovoljno govori o njegovom statusu ikone. P.S. Pogledajte britanske programe i sve ce vam biti jasno
Curo ako si ulovila zlatnu ribicu šuti i moli boga da ponovo naleti. Takve su drolje kad se pocipele nemaju mozga . Uzela mu gomilu para i sad ga pi-ša. Jadna i ne zna da za takve stvari mnoge drolje završe u kanti za smeće . Meksikanci, srbi, rumuni jedva čekaju da zarade koju iljadu eura.
Odan porodici???? Pa prcio je svoju sekretaricu u Madridu, pa mu k\'o fol Viktorija oprostila...sta ce mu oprostit\' nebi je bez Davida bilo na mapi - svraka osugana.
Ovo je Fata iz Donjeg Vakufa.
Stvarno je nevjerovatno sta danasnje zene sebi dozvoljavaju.Zena sam ali me ponekad stid.Ona ko nije htjela do sada to reci cekala cura tri godine i od svih \"slavnih klijenata\" ona izabrala da kaze za bekama.Zna kako postati poznata preko noci.Sigurna sam da ce za dan-dva novine se izvinuti bekamu a irmica ce nadam se vratiti tamo odakle je dosla! Za mene je BEKAM pojam za muskarca pristoja,kulturan odan fudbalu i porodici. A ne znam kako neko moze i trunku povjerovati ovakvim zenama. Iako imas love uzmi tom casopis sve sto mozes kad ne znaju koga da ne diraju................
Ima li koja da nebi dala Beckham-u, jos ti uz to plati???????? Nema! Tako sam i mislila ;)
To Bekane, ti zigu dok se ovi prepucavaju ko je i sta je....Bekan ne pita, on realizuje....!!!!
Cuj Bosanka??? Kakva crna bosanka ona je Bula-Balinkura
ev video beckhama i irme http://www.ultrasonline.com/ref/nekoinesto/