Britanska štampa
0

Prostitutka zbog koje Beckham tuži magazin je Bosanka

Sarajevo-x.com
Irma Nici
Irma Nici
Bivša prostitutka Irma Nici, koja je izjavila da je 2007. godine u New Yorku spavala sa nogometašom Davidom Beckhamom je Bosanka, pišu britanski mediji. Navodno, Irma je rođena u Bosni, no odrasla je u Engleskoj.
Irma Nici
Irma Nici
Kako se navodi na zvaničnoj stranici Irme Nici, ona je bivša elitna eskort dama, koja je svoje usluge pružala brojnim poznatim osobama.

Kako je već ranije pisano, Nici je izjavila kako je za jednu noć sa Beckhamom dobila 10.000 dolara, a susrete u hotelima su nekoliko puta ponovili.

Ipak, David Beckham je negirao sve navode, te zbog izjava Irme Nici odlučio tužiti američki magazin "In Touch", koji je objavio da je bivši kapiten engleske reprezentacije bio nevjeran svojoj supruzi Victoriji.

Napominjemo, 26-godišnja Irma izjavila je da je David divan momak, a ocijenila je i njegovu spretnost u krevetu.

"Imali smo seks 15 minuta. Na skali od 1 do deset, kao ljubavniku dala bih mu ocjenu 7,5", kazala je bivša prostitutka koja je o svojoj navodnoj vezi sa slavnim nogometašem odlučila progovoriti nakon tri godine.

Ipak, Beckham je sve navode demantovao i pokrenuo tužbu protiv američkog magazina "in Touch".

Preko svog advokata nogometaš je poručio da su priče o njegovom nevjerstvu smiješne i netačne.

"Nažalost, mi živimo u svijetu gdje mediji misle da mogu objaviti laži i izvući se s tim. Odlučili smo tužiti 'In Touch'", kazao je glasnogovornik proslavljenog Engleza.