Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sto me sada tuzis pored njih toliko, gde si bila kad' sam bio Niko..."
I ja kad se prejedem otkopcam pantole da dahnem dusom 😂😂😂
@Rapsodia jos da ti uleti cundara kakva sto bi bilo lijepo.
@FuckNATO... Meni moze uletiti cuna a njoj ne moze, ona voli liz.
A jes ih krenulo. Gladni para
U svilenom kimonu hahahah lola se spremijo za sesa
Ne vjerujem koliko samo ima komentara koji opravdava zlostavljanje i predatorsko ponasanje. Za to treba jako puno hrabrosti da se prijavi pogotovo ako je u pitanju poznata i mocna osoba, i ako nije u pitanju klasicno silovanje, nego samo pokusaj
i jel joj ga umocio??
ma jebatiga kada su mu uzor zemlje poput srbije i rusije🤣🤣🤣
Neka se izjasni da je gej kao Spacey i sve ce mu biti oprosteno.
Ovo ona što se udala za polusestru Željke Cvijanović 😂😂😂😂
Hahahahaa, pa šta je ovo, neki hit među glumicama????? Čim karijera krene nizbrdo ili ostare pa ih nema nigdje, odmah nađu da optuže nekog poznatog za uznemiravanje kakp bi one bile u centru pažnje.
Sad kao sve i jedna glumica, uskoro ce na red doci pjevacice, plesacice, sportasice, pa onda radnice na kasi, casne sestre, bule, prolaznice... sve i jedna kao silovane. U nas kazu ne mozes se yebat a da ti ne udje. Sve je to Djavolji plan.
Pozdrav sensei ja sam bio kohai sada sam sempai ja imam shisei, shizentai i tachikata ja bi da tameshiwari, cisto mi je shin, nisam sklon seppuku, moj ryu je ispravan, imam kihaku i dachi
Ја погле је каква је друже не би је ни луди Гандра Паравиња сексуално узнемиравао.
@MilosFoca Eee, da si napisao na latinici dobio bi puno lajkova, ovako Bosnjaci nista ne razumiju jer su odavno zaboravili starobosansko pismo: BOSANCICU.
Da prebijem Stivena Sigala, šansa je mala...
nemoj ti on ce tebe zato
ma dajte ba vise
Pokušao da je preobrati 😂😂😂
lezba se javila da je uznemirena