Pokazao svoje umijeće
56

Pojavila se snimka na kojoj Will Smith uči djecu kako šamarati: Vježbom do savršenstva

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Na internetu se pojavila snimka na kojoj Will Smith uči djecu kako nekoga ošamariti u filmu.
TMZ je došao do snimke snimljene još u novembru na kojoj se nalaze Will Smith i njegova kolegica iz filma "Kralj Richard", Aunjanue Ellis.

Will je odlučio publici pokazati neke filmske poteze, a kako se može vidjeti iz videa, glumac je pozvao jednog dječaka na pozornicu i pokazuje mu svoje umijeće šamaranja.


Naravno, Will nije udario dijete na videu nego mu je u više navrata pokazao kako izgleda kada glumi da je nekog ošamario na filmu.

"Milioni su svjedoci napada i nitko nije pozvao osiguranje. Za svoj cmizdravi govor dobio je ovacije. Postoji razlog zašto je proglašen najboljim glumcem", "Ošamario je Chris Rocka i ništa se nije dogodilo.
Da se radilo o običnoj osobi, umiješano bi bilo osiguranje ili policija.
Publika je također kriva što nije reagirala na incident", "Vježbom do savršenstva", samo su neki od komentara ispod ovog videa.

Podsjećamo, 2012. Will je bio na premijeri filma "Ljudi u crnom 3" u Moskvi, kada ga je komičar po imenu Vitalii Sediuk pokušao poljubiti u usta.




Will ga je tada udario, a mnogi nakon incidenta na Oscarima pišu da je očito šamaranje Willov način reagiranja kada mu nešto ne odgovara.