Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doci u ratno sarajevo i proslaviti sa gladnom i napacenom rajom novu godinu u trasi pod kisom granata kao jedna od najvecih zvijezda svijeta koji je mogao birati u koju egzoticnu zemlju zeli ici za novu godinu a on je odabrao stavit glavu u torbu i biti sa nama.zbog ovoga i jos zbog milion drugih stvari sto je ucinio sa sarajevo i bosnu za mene ce biti jedan od ljudi kojem cu vjecno biti zahvalan sto postoji i hoda zemaljskom kuglom.
I zato mu jedno veliko hvala od srce. nikad ga inace, uzivo, 99% onih koji su tada bili na Kosevu ne bi vidjelo. A koncert je bio za 10!
Pa kad je budaletina nenormalno-nadrogirana...kolko glup moras biti da dodjes u sugavo sarajevo i to u ratu..umjesto da je otiso u australiju da hladi muda u okeanu on doso u sa..ja koji je to papan...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dobar je Bono co'ek.
SMIJESNE SLIKE SA POUKAMA :) http://adf.ly/bICS7 - lakiranje noktiju http://adf.ly/bICWW - ulaz u skolu http://adf.ly/bICdL - ja sam cat norris http://adf.ly/bIChx - ko je krao?! http://adf.ly/bICmN - od piva niko nije umro? http://adf.ly/bICvu - gubi mi se sa fb slike! http://adf.ly/bID1b - slika prica cijelu pricu... http://adf.ly/bID6W - kakvih ima ja sam zlatan. http://adf.ly/bIDCn - intervju za posao... http://adf.ly/bIDHX - muskarci ce uvijek ostati djeca ... http://adf.ly/bIDOb - Jedi ... http://adf.ly/bIDVn - gdje si srce? http://adf.ly/bIDbJ - Kad dlanovi pobjele http://adf.ly/bIDgh - Nisam ja gay :D http://adf.ly/bIDmc - Ajd upali cam* :) http://adf.ly/bIDs4 - Ne vjerujte FB slici, nikad! :) 2013 - KROZ SMIJESNE SLIKE! :) http://adf.ly/bIfOO - Januar http://adf.ly/bIfcU - Februar http://adf.ly/bIftL - Mart http://adf.ly/bIf8R - April http://adf.ly/bIfza - Maj http://adf.ly/bIg3B - Juni http://adf.ly/bIgRO - Juli http://adf.ly/bIgGU - August http://adf.ly/bIgAD - Septembar http://adf.ly/bIfOO - Oktobar http://adf.ly/bIezx - Novembar http://adf.ly/bIfiw - Decembar
Muslimani misle da je pjevao u Sarajevu zato sto ih voli ili zato sto je nekakva dobricina. On pjeva samo americkim saveznicima uz americku dozvolu. Nesto ga ne vidim da pjeva Palestincima u pojasu Gaze ili Kurdima u Turskoj. Cudi me samo sto jos nije zapjevao u Pristini napacenim Sipcima.
Mogao si i da se ne javljas kad nemas nista pametno da kazes. Ja sam navikao da dobijem od tebe minus i da cutis, a mnogo si pametniji kad cutis.
@sasapuskin nemoj da seres tim sto si rekao ispade da je bosna jedini ''americki saveznik'' na balkanu i ovo novo kosovo nemoj da se praviš grbav, kad i hrvatska i srbija i slovenija a i ova nova cg svi su oni americki saveznici, slobodan milosevic radovan karadzic dodik danasnji seselj svi su oni bili iz tabora amerike - ista je stvar i u ostalim drzavama i u hrvatskoj i u bosni - grupa agenata iz svake zemlje huškala glupu sirotinju da se zamrzi i pokolje izmedju sebe sve u jednom cilju uništenju Jugoslavije snazne neovisne zemlje na jugoistoku evrope jer americi godi srbijica(ovim srbijica ne zelim da te vrijedjam ja nisam seljacina-vec je to realno stanje srbije) od vojvodine do sandzaka godi im podjeljena bosna godi im crna gora siromasna gode im nove kvazi drzavice poput kosova hrvatska koja je kvaziEU zemlja sve to njima godi jer imaju 7-8 novih drzavica koji ce im biti u dužničkom ropstvu. malo sam skrenuo s teme al nemoj da mi ne daš komentar na ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
i od mene mu hvala
Prejako!
kad je ko dobar.......
Je li spominjao opsadu sarajeva?
dobar je bono
dobar je bono nego de mu je onaj haver iz Amerike MO Sacirbej ;)
ne vidi se od dima dok barbuta po zadimljenim pabovima
bono je k'o i obicino dobro pjev'o
Kako nema vijesti da su se potukli clanovi izvrsnog odbora na svecanosti "put u brazil"? Jel ja na Indexu moram citati nase vijesti?
ma jarane pomarisali se okolo kuravi ko fol njeko iz mase reko baljinoj trebi adrijani ispala ti sisa usto balja i počeo galamiti ondak iz mase viknu njeko da je to reko nikić nikić nije reko kaže osim a ondak počme tuča udari njeko baljića a halid pjeva rastura ma nije ni bidnula tuča prava više onako guranje i galama
Imas sve kvalifikacije da radis na Klixu.
kolko je ovije narkoman stavijo droge marihuame u venu nahranijo bi po afrike