Muslimani misle da je pjevao u Sarajevu zato sto ih voli ili zato sto je nekakva dobricina. On pjeva samo americkim saveznicima uz americku dozvolu. Nesto ga ne vidim da pjeva Palestincima u pojasu Gaze ili Kurdima u Turskoj. Cudi me samo sto jos nije zapjevao u Pristini napacenim Sipcima.
Mogao si i da se ne javljas kad nemas nista pametno da kazes. Ja sam navikao da dobijem od tebe minus i da cutis, a mnogo si pametniji kad cutis.
@sasapuskin nemoj da seres tim sto si rekao ispade da je bosna jedini ''americki saveznik'' na balkanu i ovo novo kosovo nemoj da se praviš grbav, kad i hrvatska i srbija i slovenija a i ova nova cg svi su oni americki saveznici, slobodan milosevic radovan karadzic dodik danasnji seselj svi su oni bili iz tabora amerike - ista je stvar i u ostalim drzavama i u hrvatskoj i u bosni - grupa agenata iz svake zemlje huškala glupu sirotinju da se zamrzi i pokolje izmedju sebe sve u jednom cilju uništenju Jugoslavije snazne neovisne zemlje na jugoistoku evrope jer americi godi srbijica(ovim srbijica ne zelim da te vrijedjam ja nisam seljacina-vec je to realno stanje srbije) od vojvodine do sandzaka godi im podjeljena bosna godi im crna gora siromasna gode im nove kvazi drzavice poput kosova hrvatska koja je kvaziEU zemlja sve to njima godi jer imaju 7-8 novih drzavica koji ce im biti u dužničkom ropstvu. malo sam skrenuo s teme al nemoj da mi ne daš komentar na ovo.
Prikaži sve komentare (43)