Oženjen ženom, a voli muškarce?
1
Pilot tvrdi da je imao seks sa Johnom Travoltom
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakljucak : pilot je derpe
aj bar nije puco na sarajevo, sto bi ga mi mrzili?
Samo sto se Travolta par puta pokarao sa tamo nekim pilotom odmah eto neki kazu da je peder.. Mora da je tom nekom pilotu krivo sto Travolta ima bolji avion od njega i sto je bolji pilot..
nema cile mile derem da valja
Pilot za Travoltu
Šta vam je ljudi ja sve redom žegam nema kod mene muško žensko.
John Travolta: Nisam peder! Moj ljubavnik je peder ali ponavljam, JA nisam peder.
http://85.94.205.191/gay.tv/BlogPost/596x373_17435_john-travolta-gay.jpg
Pilot je p.eder, a Jontra je gej :-)
@krampa ...ma nije bolan, neg\' zato što si duševan :))
ne razumijem sto meni niko ne vjeruje da sam imao sex sa jessicom albom i scarlett johansson... je li to zato sto sam ruzan?
Trazim Bosnaca da me gu..!!!
Sulejman Tihic, Milorad dodik, SDA mafija i drugi tvrde da imaju s.e.x sa narodom.... neprestano ih j.e.b.u ............. pa nikom nista!
I papa u Watikanu se handri ,kad to krene katolici vole svecenike i kardinale opuzla guza pa ulazi ,zvace ko meduza..!ha ha haaaaa...!
U ovoj scientoloskoj crkvi sve sami homoseksualci, Travolta, Tom Cruise...
cim on ima ovakve brkove, on je peder ove cize su trademark pederluka