Oženjen ženom, a voli muškarce?
1

Pilot tvrdi da je imao seks sa Johnom Travoltom

Klix.ba
John Travolta
John Travolta
Pilot, koji tvrdi da je bio ljubavnik glumca Johna Travolte 1980-ih godina, je izjavio da je glumac priznao kako više voli muškarce, čak i nakon što se vjenčao sa glumicom Kelly Preston.

Šezdesetdvogodišnji Doug Gotterba je za National Enquirer rekao da brak u koji je 1991. godine ušao John Travolta nije umanjio njegovu strast za homoseksualnim odnosima.

Gotterba kaže da je Travoltu posljednji put vidio 1992. godine, kada je glumac rekao da još uvijek voli muškarce.

"Tek su se bili vratili iz centra za svečanosti scientološke crkve. John me pitao da prošetamo plažom. Malo smo razgovarali, a onda sam ga ja upitao da li još uvijek voli muškarce ili se možda promijenio. Pogledao me u oči i rekao mi je da još uvijek više voli muškarce. Više ga nikada nisam sreo", rekao je Gotterba.

Gotterba je rekao da je glumca upoznao 1981. godine, kada je Travolta intervjuisao kandidate za poziciju privatnog pilota.

"Odletjeli smo u Monterey u Californiji, a onda smo otišli u odmaralište Highlands. Tu smo večerali uz vino i sve vrijeme sam imao osjećaj da mi se nabacuje. Kada smo krenuli iz restorana u svoje sobe, on me pitao da li bi želio masažu", rekao je Gotterba.