Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMAJU I ONI SEBIJU
Potpuno se slazem s njim. Zele fol neku privatnost, a titule i dalje koriste kao i svaku priliku da se javno eksponisu. Ko zeli privatnost, on se ponasa u skladu s tim. Gostovanje kod Opre je sve samo ne cuvanje privatnosti!
Da se ja pitam,banovao bih i jedno i drugo i oduzeo im titule.Dao te iste titule ljudima koji vrijede.
Upravu je covjek.. Kurava je tu samo zbog slave i zbog para.. Jer realno ona nikada u zivotu nebi pogledala ovog ridjokosog da mu mama nije kraljica.. Tako da ko o čemu kurava o postenju.. Laku noc!
Harry nije znao da mu iz porodice niko ne valja dok se nije ozenio. Morgan je potpuno u pravu, nema ovo veze s bojom koze.
Svijet se čudom čudi što se neka tamo mahalska sponzoruša uvalila teškom liku,a u Bosni ovakvih primjera na megatone. hahhahahahhah
Iritantan lik željan pažnje...
cist dokaz da kako zena moze uhakati covjeka i doci ga glave, ista situacija je i kod sebije i bakira, sebija njeg ne hebe ni 2% i bake radi kako ona kaze
100% u pravu
Klasičan primjer kada jedna posvuduša dođe do mogućnosti da se nešto pita u životu. Legendo ne možeš pričati na Kraljevsku porodicu, kakva god da je ona, a u isto vrijeme nazivati se vojvodom i vojvotkinjom i zahtjevati sva prava. Poklopi se ušima i ako ti je tako teško vrati se u normalan život.
sto ne bi moglo? nije SDA da članovi stranke se smiju nista reci na bakira i sebiju jer ce odma dobiti otkaz
Nema ovo veze nikakve sa strankom i nemoj to porediti tako. Isti ovaj princ cijeli svoj zivot je odbijao sve (titule, naslijedje, nije htio da se vodi politikom Kraljice), a onda je dosla zena u njegov zivot pa ide kukavica kako su na margini, kako nemaju prava, kako se svasta desava u kraljevskoj porodici... Ukratko, ne jedi tamo gdje si kenjao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)