Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa matori ima 60 godina sta hocee izgleda covjek za deset... a i kladim se da njega sad boli k. kako izgleda prije ce pokupiti svaku trebu nego autor ovog članka...
PIH bolje izgleda čovjek nego mi u kasnim dvadesetim
ciko bez kompleksa
pravi muskarac! I ima prelijepu zenu. Respekt! Ne ko onaj uhljup Clooney sto ima ljubimca krmka...fuj
pa ša mu fali, ja bi mu lizo..... :(
Čuj? Njega poistovjećuju s Bondom. Pa Sean Conery i Roger Moore su sigurno ostavili više traga od bilo kog poslije. Sean je još uvijek mladić za sve njih... S druge strane Pierce izgleda sasvim normalno za svoje godine.
meni je super sexy daddy :)
Ali je zato hebac prve lige-skoro kao ja. Ma sta ces takva smo ti mi generacija-uvijek prva liga !
cak i u svojim skupocijenim odijelima on izgleda kao obican covjek... po cemu bi bio neobican... pisa i sere isto kao i svi mi
Najbolji Bond od svih... Taaa će Koneri...
ma covjek super izgleda,valjda bi trebao na plasticne operacije da bi zadovoljio novinare pa da napisu kako je zgodan i lijep u 58-moj.
voli pojest - voli zabelajit...
Daj \'ebo vas, pa ova Brosnan nikada nije imao posebno dobro tijelo - onako, bio je normala.
al mu je zato tapiserija prva liga =D
pravi muškarčina sa dlakama na prsima...mrzim musko bez dlaka na prsima a jos vise musko koje ih ima a depilira.....idioti pederasti feminizirani !
ebote liku je 58 god i ima samo stomak veci, respecat, ne znam autor kako misli da se treba izgledat u 58oj, ebote ja u kasnim 30oj imam vecu stomacinu, a i pola kosa mi opalo..
Za svoje godine je odlican.