Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametniji frajo svih vremena
Ovaj Clooney ko vino, sto je stariji to bolji. :)
Na stranu sve lik je faca to se najbolje vidjelo u Oceanovih kad je glumio uz Brad Pitta,tu se bas istakao svojom pojavom
sve gabor do gabora...koliko ga proglasavaju po tim njihovim casopisima najseksipilnijim muskarcem na svijetu ocekivao bi covjek da je nesto bolje zbario...
zadnja najbolja :P
Ma za sve ovo su zasluzni mediji. Ima mnogo ljudi koji su ljepsi od njeg ali on se zove žorž kluni, napravili od njeg najpozeljnijeg nezenju i trebe pobudale kad to cuju.
to su veze iz interesa, vjerovatno tu ima simpatisanja ali ljubavi teže malo. te veze su dio njihove karijere jer im to obostrano ide u prilog. tako se i kod nas žene u skladu sa staležom i bogatstvom. zanimljivo je da je mirza šoljanin oženio džekinu sestru, a džeko se oženio sa manekenkom. kako to da nisu oženili neku lijepu čobanicu bez para. sve je to copy paste u svijetu i kod nas, prave moralne vrijednosti su očito u društvu danas izgubljene. zašto kopati krompir kad se možeš nekom uvaliti pa onda srati o moralu.
Nije sve vala ni u parama, ima nešto i u zlatu.
respect
Ne zna taj šta hoće.
Nije naletio na naše hercegovke, pitao bi te ja :D
...da su naše ili hercegovke tako dobre ko sto mi mislimo...vodao bi nju George ne brini...a ovako posto je ne voda...zna se gdje im je mjesto :-)