Showbiz
0

Ovo su bivše djevojke Georgea Clooneyja

Klix.ba
Kelly Preston i George Clooney
Američki glumac George Clooney danas je prekinuo dvogodišnju vezu sa američkom glumicom i modelom Stacy Keibler i to putem telefona. Popularni glumac nastavlja lomiti srca.

Clooney i Keiblerova su prekinuli dvogodišnju vezu zbog njene želje da osnuje porodicu, dok se Clooney nije želio skrasiti.

Njihov zajednički prijatelj je rekao da je par prekinuo vezu telefonom, Clooney je bio u Berlinu, a Leiblerova u Los Angelesu.

"Podsjetio je Stacy da su bili prijatelji prije ljubavne veze te da želi da opet budu prijatelji", izjavio je neimenovani izvor.

Clooney je nekoliko puta slomio srca svojih partnerica, među kojima su Kelly Preston i britanska zvijezda Lisa Snowdon. S Prestonovom je bio u vezi osamdesetih, a ona se kasnije udala za glumca Johna Travoltu.

Clooney je bio u braku sa glumicom Talijom Balsam. Vjenčali su se 1989. godine, a razveli tri godine kasnije. Ona je u braku sa glumcem Johnom Slatteryjem, s kojim ima sina. Godine 1996. je upoznao Celine Balitran, s kojom je bio u vezi do 1999. godine. Tri godine je Clooney bio u vezi sa britanskim modelom Lisom Snowdon, tačnije, od 2002. do 2005. godine.

Glumica Sarah Larson je bila Clooneyjeva djevojka godinu dana, od 2007. do 2008. godine. S talijanskom glumicom Elisabettom Canalis se počeo zabavljati 2009. godine, a veza je trajala dvije godine.

Sa Stacey Keibler je bio u vezi dvije godine. Koja će žena osvojiti njegovo srce u budućnosti, ostaje da se vidi.