Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko dobar, plemenit insan i odlican pjevać. Rahmet mu dobroj duši!
"Da u nasem toplom domu U tisini kraj kamina Ljubim tvoje bijele ruke Ljubim naseg dragog sina"... Suvisan je svaki dalji komentar...
Svaki komentar je suvišan degeneriku kao sto si ti koji u zivotu GARANTUJEM nije procitao vise od 20 knjiga i koji pada na ove jeftine stihove. Pu, kakvi seljaci .
Uh. Dragi Kemo...sve su mu pjesme melem za dušu.
Uh. Dragi Kemo...sve su mu pjesme melem za dušu.
legenda ...
Kemo je legenda i pjesma je top, ali me uvijek blago nervirala prva strofa. Sta ce biti u decembru nego zima?
Kad je bila "hladna" zima. Zima kao godisnje doba starta krajem decembra, tako da je ovo mogao biti pocetak ili sredina tog mjeseca, kada vrijeme obicno nije tako hladno, a tada je eto bilo. Razmisljaj konjino.
ja ne slusam licno ovu vrstu muzike ali je ovo umjetnost, nista ovo novo, prije si morao imat duse da pjevas .. sad dusu dotjeras u kompu i programu al opet nije to to nema duse
Nikad više tog vremena...Ostaju samo drage uspomene
To su bila zlatna vremena. Isto sad ovako Jala i Buba naprave velike hitove samo sto slabo ko razumije sta pjevaju...
Da su cijene cigara bile k’o danas, ostali bi uskraceni za predivnu pjesmu….
Jel ulica u SA dobila ime po Kemi?
Jeste blizu Aerodroma na skretanju za kasindolsku lijevo