Objavljen transkript
25

Otkriveno ime pjevačice za koju se sumnja da je podvodila djevojke u Srbiji

I. S.
Foto: Instagram/dusicagrabovic
Foto: Instagram/dusicagrabovic
Pjevačica Dušica Grabović je navodno podvodila djevojke u Srbiji, gdje je prije nekoliko dana pokrenuta velika akcija policije usmjerene protiv elitne prostitucije.
U Srbiji je u cijelosti objavljen navodni transkript razgovora između Dušice i klijenta iz Švicarske.

"Halo", javila se Dušica. - "Halo, dobra večer", uzvratio je on.

"Ja sam", potvrdila je. Zatim se muškarac predstavio: "E, ćao, Nikola ovdje iz Švice. Drugari iz Crne Gore su mi dali tvoj broj."

Nju je interesovalo kako je dobio njen broj telefona.

"Koji drugari?", upitala je. "Tamo iz B., da ne pričamo sad", odgovorio je.

"Aha, dobro", kazala je. Nakon toga je otvoreno pitao za radnice: "Kaži mi, treba mi jedna žurkica 25. u Beogradu. Ti si u priči, to znam, a je l' imaš još neke drugarice?"

"Imam, naravno, da", rekla je.

" E, a reci mi, cijela noć i to, koja bi cijena bila?", upitao je.

Međutim, pjevačica nije htjela govoriti o detaljima putem običnog poziva.

"Ajde da ne pričamo ovako. Ako imaš Telegram ili Signal, pozovi me."

" Imam, mislim, taj Signal", naveo je.

"E, ajde, pozovi me, ćao", kazala je.

Spomenuti srbijanski medij je objavio da su se onda čuli na Signalu i da su se dogovorili da na zabavu dođu tri djevojke. Cijena je navodno bila hiljadu eura po djevojci. Nije poznato je li se ovaj dogovor realizovao. Grabović je sve navode demantovala.

"Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni! Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspješnoj turneju, koju sam, nažalost, morala da prekinem uslijed smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu! Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je! Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata! Pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti", napisala je na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, prije nekoliko dana je zbog elitne prostitucije, između ostalih, uhapšena posljednja Miss Jugoslavije Slavica Tripunović. Puštena je iz pritvora i određena joj je novčana kazna. Kako je objavio portal Republika, u spomenutoj akciji je do sada uhapšeno 29 osoba, koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.