Dvostruki život dizajnera
0

VIDEO / Osoba koja imitira Cher zapravo je muško

Sarajevo-x.com
Kad se Steven Andrade odjene kao Cher ni rođena majka ga ne bi prepoznala. Ipak, takvo iznenađenje joj vjerovatno neće prirediti, s obzirom da mu je imitiranje američke pjevačice samo noćni posao.

Tridesetpetogodišnjak koji se redovno moli Bogu u crkvi jedan je od najtraženijih i najbolje plaćenih imitatora Cher na cijelom svijetu, piše Metro. Pomičući usne i njišući se kao ona, u posljednjih 13 godina Steven je zaradio preko 550.000 eura.

Svojoj majci, ipak, nije otkrio čime se bavi, niti to da je homoseksualac.

"Razmišljao sam da joj kažem ovo za Cher, ali kako nekome možete to otkriti, a da ne pomisle da ste homoseksualac?" pita Andrade. "Mnogo volim svoju majku i ne bih je nikada poželio povrijediti."

Njegova sličnost sa pjevačicom veoma je uočljiva, te ga je prijatelj prije 13 godina zamolio da se okuša u imitiranju.

"Nakon dugog ubjeđivanja, pristao sam da imitiram Alanis Morrisette, koja je u to doba bila veoma popularna", priznaje ovaj Amerikanac iz Philadelphije. "Stavio sam crnu periku i okrenuo svoje lice prijatelju. On je izgledao šokirano i rekao: O moj Bože, pa ti si Cher!"

Modni dizajner, koji svoj pravi posao obavlja preko dana, priznao je da mu roditelji nikad nisu dozvoljavali da gleda spotove pop pjevača jer su "previše grešni".