Hitno traži skrbništvo
29

Cher tvrdi da je njen sin nestao, plaši se da će potrošiti sav novac na drogu

L. R.
Cher i Elijah Blue Allman (Foto: Shutterstock)
Cher i Elijah Blue Allman (Foto: Shutterstock)
Pjevačica Cher tvrdi da je njen sin Elijah Blue Allman nestao i da se plaši da će on potrošiti novac koji ima na drogu.
Nakon što je krajem 2023. godine podnijela zahtjev za skrbništvom nad 47-godišnjim sinom, Cher se ponovo oglasila rekavši kako je on odjednom nestao i prema tome hitno zahtijeva da se imenuje za njegovog privremenog skrbnika.

U sudskim dokumentima podnesenim u četvrtak, kultna pjevačica detaljno je naveo da se Allman suočava s poteškoćama u upravljanju svojim financijama zbog ozbiljnih problema s mentalnim zdravljem i zlouporabom različitih supstanci.

Prema dokumentima do kojih su došli mediji, Cher tvrdi da bi bez intervencije Allmanovi financijski resursi bili brzo iscrpljeni zbog droga, ostavljajući ga nesposobnim brinuti se za sebe.

Ona je naglasila da Allmanovo mentalno stanje predstavlja ozbiljan rizik za njegov život. Također, tvrdi da bi Allmanova supruga Marie-Angela King s kojom se nedavno pomirio, mogla spriječiti da Cher preuzme skrbništvo.

Kao odgovor na njene zahtjeve, Marie-Angela King je izrazila svoju nelagodu, smatrajući da je skrbništvo duboko uznemirujuće i da je ona sposobna brinuti se za svog supruga i donositi zdrave medicinske i financijske odluke u njegovo ime unatoč problemima u braku.