77- godišnja pjevačica
23

Cher otkrila da nikada nije voljela svoju muziku i glas: Ne zvučim kao muškarac, a ni kao žena

L. R.
Cher (Foto: EPA)
Cher (Foto: EPA)
Pjevačica Cher nedavno je za medije otkrila kako nikada nije bila obožavateljica svojih pjesama, a ni svog pjevačkog glasa.

Naime, ona je u intervjuu za časopis Paper, koji je objavljen u četvrtak otkrila kako voli svoj posao pjevačice, ali da je ton njenog glasa čudan.

"Nisam obožavateljica svog glasa, ali volim pjevati. Jednostavno nikad nisam toliko voljela svoj glas. Da sam mogla birati, vjerovatno bih imala drugačiji glas, ali nisam imala izbora. Imam glas svoje majke", rekla je Cher.

Ona navodi da kako neke suglasnike teže pjeva jer nekada ne uspije izgovarati određena slova pa ih na kraju takoreći ostavlja otvorene.

"Ne zvučim kao muškarac, ne zvučim kao žena. Ja sam više negdje između. Imam čudan način pjevanja", nastavila je pop ikona.

Uprkos dugogodišnjoj i uspješnoj karijeri, 77-godišnja pjevačica je dodala da nije uvijek bila zadovoljna mnogim svojim popularnim pločama. No, legendarna Cher optimistična je u pogledu svog novog albuma "Christmas" kojeg je snimila s 37-godišnjim partnerom Alexanderom Edwardsom.

Podsjećamo, Cher i Alexander Edwards otkrili su svoju vezu u novembru prošle godine, a mnogi su se iznenadili njihovim odnosom, budući da je između 40 godina razlike. Neko vrijeme, mediji su sumnjali da više nisu zajedno, ali oni su negirali glasine nakon što su ih tokom večernjeg izlaska u septembru snimili paparazzi.