Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan savjet svim ženama koje razmišljaju o ovakvim zahvatima: To uopšte nije zanimljivo muškarcima niti je privlačno, čak suprotno, izaziva gađenje kod suprotnog pola..
Haha, moze zemska biti avion al dok vidim usne da su umjetne ma ni pogledat je ne bih vise, eto drage cure da znate kako izgledate sa tim umjetnim glupostima , znaci ne mora cura biti plaho lijepa al ako je prirodno sve, ljepota, dakle samo prirodno, onako kako je Bog stvorio😉😉😉
Meni na ovim fotografijama izgleda isto, osim usana s kojima je nesto ocigledno radila i ne svidjaju mi se. Naravno, malo je i starija i ima koji kilogram vise sto je sasvim normalno.
Kadaver beauty.
Fuj. Ovo društo tjera žene da ostanu 'friške' da bi bile vrijedne i onda kada one ovo naprave od sebe onda opet ne valja. A ako neće ništa, onda baba osušena itd. Jednostavno žene ne mogu pobijediti. a muškarci s kojom borom i sijedom kosom se smatraju sve zgodijim iliti silver fox. A nevezano za nju, lijepim ženama posebno teško pada starost jer je teško oprosititi se sa svim privilegijama koje ljepota donosi. Kad ostariš, nema te nigdje u ovakvom društvu.
Poslije svake operacije morala mijenjati ličnu kartu i ostale dokumente sa slikom
Ako je ona sretna sa svojim napuhanim licem, onda se ni "obožavatelji" ne trebaju brinuti
Momci, nemojte padati na ove starke koje hoce mladog momka da je zadovoljava. Ima puno mladih djevojaka koje su mnogo ljepse i atraktivnije od ove
al nece da budu zadovoljene :D
Bas je pretjerala 😒
et sad ce se i ova ubiti
Ujeo je bumbar