Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas jeste bila slatka kao mala
ljepota djevojcice nikog ne ostavlja ravnodusnim (djevojcici 5 godina !!!)??? Kakva je to pedofilijska izjava...
A napisala Mira da je Rade Serbedzija supak,a i njegova Lenka
Jbga ja sam sa 5 bio atrakcija.Lokalni Dejvid Bekam.hahah.Danas me niko ne jebe ni 5%.hahaha
“Bila je protagonistica u filmu Hasanaginica. Neka od ostvarenja u kojima je također glumila su: Igmanski marš, Miris dunja, Od zlata jabuka, Moj brat Aleksa, Kod amidže Idriza, Dobro uštimani mrtvaci i drugi. Igrala je u predstavama: Izgubljeni sin, Woyzeck, Hamlet, Medeja, Tartuffe, Višnjik, Legenda o Ali-paši, Derviš i smrt itd. Bila je aktivna u pozoristu i tijekom agresije na Bosnu i Hercegovinu.” Eto koje slovo i o Nadi. Kad sami ne znate napisati.
O njoj ce u drugom clanku, ne kontam bijes.... Fuj.
Bezveze
“Nada Đurevska je rođena 1952. godine u Skoplju. U Sarajevo se doselila kao šestogodišnja djevojčica, gdje je zavšila osnovnu i Srednju medicinsku školu, a zatim upisala glumu. Godine 1979. diplomirala je glumu na Odsjeku scenskih umjetnosti sarajevskog Filozofskog fakulteta. Ostvarila je brojne uloge u televizijskim serijama i filmovima.”
O njoj ce u drugom clanku, ne kontam bijes.... Fuj.
Zamo zatupljujte dalje bošnjački narod. Gori ste od udbašovog Havaza...
A ima li gdje slika Nade Djurevske kad je bila mala, malo da se sjetite te glumacke velicine. I slicnih koji su radili i djelovali u BIH.Sto napisa neko ko’ da citamo Kurir, Informer. Uz duzno postovanje prema Miri Furlan.
O njoj ce u drugom clanku, ne kontam bijes.... Fuj.