U svom serijalu
1

Novi kuharski promašaj Brooklyna Beckhama, fanovi mu poručili da traži novi posao

N. C.
(Screenshot: Instagram)
(Screenshot: Instagram)
Brooklyn Beckham objavio je novi videosnimak u svom kulinarskom serijalu, ovaj put pripremao je veganske lazanje te ponovo razočarao izvedbom.

Fanovi su Brooklynu poručili da je napravio recept koji bi djeca naučila na časovima prehrambene tehnologije nakon što je objavio novi videosnimak kuhanja.

On je podijelio videosnimak na svom Instagramu, snimajući kako sjecka luk, patlidžan te je potom sve dodaje u lonac uz vrećicu biljnog alternativa za meso i pripremljenim paradajz sosom.

Brooklyn je dao sve od sebe da pokrene kuharsku karijeru, ali obožavatelji tvrde da je njegovo novo jelo veoma lagano te da njegova izvedba nije najbolja.

Ostalo je nejasno da li je prethodno sam napravio sos, jer to nije prikazano tokom videosnimka već ga je samo dodao u mješavinu.

Njegove nove kulinarske promašaje kritikovali su pratitelji te poručili kako je jelo jednostavno i da je imao grešaka u pripremi.

"Osnovno jelo", "Iduće sedmice Brooklyn će praviti pileće medaljone u obliku dinosaura", "A začini?", "Gdje je bešamel?", "Jako loše po mom mišljenju. Već napravljeni umak od paradajza i nema bešamela. Čak ni ti nisi izgledao kao da uživaš dok to radiš", "Ovo nisu lazanje. To je slojevito slaganje tjestenine i povrća u umaku od paradajza", "Nađi pravi posao", "Tijesto ide na dno", samo su neki od komentara.