Ne odustaje od kuhanja
6

Novi kulinarski promašaj Brooklyna Beckhama i novi niz ismijavanja: Čep je tajni sastojak?

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brooklyn Beckham ponovo je postao meta ismijavanja zbog svojih upitnih kulinarskih sposobnosti, a čini se da uprkos tome sin Davida Beckhama ne odustaje od ove profesije.

Najstariji sin nogometaša i modne dizajnerice Victorije, na društvenim mrežama podijelio je kako priprema špagete u bolognese umaku.

Brooklyn se počastio čašom crnog vina kojim je prelio mljeveno meso i mrkvu, a njegove pratitelje je zbunilo to što se u loncu nalazio čep od vina.

"Čep je tajni sastojak?", "Zašto su bacio čep od vina u lonac", glasili su neki od komentara.

Pored čepa kojem očigledno nije bilo mjesto u šerpi, Beckham je dok je spremao ručak pored šporeta držao psa što se mnogima nije svidjelo. Pisali su kako ga ne bi trebao držati pored sebe dok kuha jer bi se mogao povrijediti.

Brooklyn je kasnije na Instagram storyju pojasnio kako dodavanje čepa nije bila njegova greška. Također je podijelio citat koji tvrdi da dodavanje čepova od vina tokom kuhanja poboljšava hranu.

Ranije je izjavio da je kuhanje njegova strast, a otkad na društvenim mrežama dijeli svoje recepte javnost ga ne prestaje ismijavati.