"Opsjednut je njom"
20

Ljudi ismijavaju Brooklyna Beckhama zbog tetovaže posvećene supruzi: On nije normalan

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Najstariji sin Davida Beckhama, Brooklyn, pohvalio se novom, ogromonom tetovažom koju je posvetio svojoj supruzi Nicole Peletz.

Gostujući emisiji Jennifer Hudson, Brooklyn je otkrio da ima između 80 i 100 tetovaža.

"Zapravo imam portret svoje žene na ruci, to je posljednja tetovaža koju sam napravio", rekao je, a voditeljica ga je zamolila da pokaže tetovažu.

"To je baš slatko", prokomentirala je Jennifer promatrajući njegovu tetovažu.

Međutim, mnogima se nije svidjela ova tetovaža te smatraju da je opsjednut svojom suprugom.

"Čovječe, on ima milione na računu, a tetovaža mu izgleda kao da ju je radio u nekoj kamp-kućici", "Mami Victoriji se sigurno svidio crtež", "Malo je neuredna tetovaža", "Tog tattoo umjetnika treba zatvoriti", "Ostao sam bez teksta kada sam ovo vidio", "Tip ima valjda 70 tetovaža posvećenih ženi", "Upravo sam vidjela Beckhamovu tetovažu, je li on normalan?", samo su neki od komentara na Twitteru.

Beckham je prošli mjesec otkrio da ima više od 20 tetovaža posvećenih Nicole.

"Pustite vi sliku s Nicole, pogledajte ispod toga. Ima istetovirano sidro u kojem piše 'tata', kao da je David Beckham bio član mornarice", primijetio je jedan korisnik Twittera.

Tijekom pojavljivanja u emisiji, Brooklyn je pričao i o uzimanju prezimena svoje 28-godišnje supruge nakon vjenčanja, kao i o njihovim snovima da postanu roditelji.

"To je bila moja ideja jer sam želio odati počast prezimenu njezine obitelji i mislio sam da će, kad budemo imali djecu, biti tako slatko imati male Peltz Beckhame koji trče uokolo", objasnio je. "Želiš veliku obitelj", pitala ga je Hudson. "Da, želim onoliko djece koliko moja žena želi. Želim puno, ali to očito ovisi o njoj", dodao je.