Ipak u dobrim odnosima
40

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz godišnjicu braka proslavili s njegovim roditeljima

Klix.ba
David, Brooklyn, Nicola Peltz i Victoria Beckham (Foto: Instagram)
David, Brooklyn, Nicola Peltz i Victoria Beckham (Foto: Instagram)
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz odlučili su svoju prvu godišnjicu braka proslaviti s njegovim roditeljima Davidom i Victoriom Beckham.

Nakon što su prošle godine pred vjenčanje slavnog para kružile glasine da su Victoria Beckham i Nicola Peltz u svađi zbog toga što se nisu slagale oko planiranja vjenčanja, oni su ponovo potvrdili da su ipak u dobrim odnosima.

Fotografiju sa proslave prve godišnjice braka Brooklyna i Nicole, u nedjelju je podijelila upravo Victoria, a u opis je dodala: "Tako je posebno biti zajedno na proslavi vaše prve godišnjice braka. Volimo vas."

Na zajedničkoj fotografiji Brooklyn drži tortu ukrašenu fotografijama na kojim se nalaze on i Nicola dok pored njega poziraju David, Nicola i Victoria. Svi su bili u ležernim modnim kombinacijama.

Podsjećamo, mladi par vjenčao se na raskošnoj ceremoniji u Palm Beachu na Floridi u aprilu 2022. godine. Međutim, u tom periodu mediji su pisali o nesuglasicama unutar porodice, jer je Nicola za dizajn svoje vjenčanice odabrala brend Valentino umjesto kreaciju svoje svekrve Victorie.